4 Şubat 2014 Salı

Online Satış Yapmak İstiyorum

Evden Online Satış Yapmak İsteyenlerden Biride Siz Misiniz? Nereden Ve Nasıl Başlayacağınız Konusunda Hiçbir Fikriniz Yok Mu?

O Zaman Bu Yazıyı Okumanızı Tavsiye Ederiz. Çünkü Sizlere İnternetten Nasıl Online Satış Yapılabileceğiniz Hakkında Sıradan Gibi Görünen Ama Online Satış Yapmak için İnternetin Olmazsa Olmazlarını Bu Yazımızda Okuyabilirsiniz.

Unutmayın; İnternetten Para Kazanmak Sadece Bilenlere Kolaydır.

Pek çok forum sitesinde internetten veya online satış yapmak istiyorum şeklinde yada internetten para kazanmak istiyorum şeklinde forum sitesi kullanıcıları tarafından açılmış konuları muhakkak görmüşsünüzdür ve herkes internetten para kazanmanın yollarını arıyor. Birçok para kazanma yönteminin bulunduğu internetten para kazanma yollarından bir tanesi ve aslına bakarsanız online kazanç sağlamanın temeli olan pazarlamacılık yani online pazarlamacılıktır.

Online Satış Yapmak İçin Ne Yapmalıyım?


Bilindiği gibi insan ihtiyaçları azalmanın tam tersine artıyor insanların ihtiyaçlarını karşılamaları için piyasaya çıkmış ürünler kısa sürede doyuma ulaşıyor ve insanların ihtiyaçlarına yetmiyorlar bu sebeple insanların ihtiyaçlarını karşılayacak yönde yeni birçok ürün piyasaya çıkıyor ve çıkacakta bu yüzden internette satışa hazır binlerce ürün içinden online satış yapmak için kendi pazarınızı belirlemelisiniz. İnsanların en çok ihtiyaç duyduğu ürünlere yönelik bir pazar size kısa sürede para kazandırmaya başlayacağını unutmayın.


Seçtiğiniz Pazara Yönelik Ürünleri Nereden Bulabilirsiniz?


İnternette satabileceğiniz kendinize ait bir ürününüz yok ise satış ortaklığı havuzlarından istediğiniz bir ürünü veya ürünlerin satışını yapabilirsiniz. Satışını yapacağınız bir ürüne sermaye ayırarak satmaktansa satış ortaklığı havuzlarında ürüne sermaye gerekmeden en çok satılan ürünleri hemen pazarlayabilirsiniz ve her yaptığınız satış başına %70 e varan komisyonlar kazanabilirsiniz. Klasik pazarlamada pek çok firma maaş yerine satış başına prim verilmiyor mu işte burada da satılan ürünlerden satış ortaklarına komisyon veriliyor. Mesela fiyatı 100 TL olan bir ürünün komisyonu %50 olsun. Bunun %50’si 50 TL yapar. Bu üründen her gün 1 tane sattığınızda 50 TL 10 günde ise 500 TL ve 1 ayda 1500 TL para yapar. Bu rakamın altında gün boyu çalışan milyonlarca insan var. Satış ortaklığı havuzları evde sermayesiz olarak kendi işinizi kurmanıza yardımcı oluyor.

Peki, Pazarınızı Ve Satacağınız Ürünü Seçtiniz Bu Ürünü Nerede Pazarlayacaksınız?

Online satış yapmak için internette ücretsiz olarak ürünlerinizi pazarlayabileceğiniz platformlar var. Bu platformların başında ücretsiz bloglar geliyor yada kendinize bir web sitesi açarak ziyaretçilerinize ürünlerinizi açtığınız web sitesinde tanıtabilirsiniz. Eğer internet reklamlarına harcayabileceğiniz küçük bir sermayeniz var ise Google Adwors reklamlarını kullanabilirsiniz ancak burada bilmeniz gereken şey reklam vermeyi bitirdiğinizde kazancınızda biter ama size hızlı para kazandırabilecek bir yol. Şayet uzun süreli bir gelir için açacağınız blog ve siteden her zaman para kazanmanız mümkün.

Web sitenizden ya da blogunuzdan ürün satışı yapabilmek için insanların sitenizi ziyaret etmesi gerekir. Ne kadar çok ziyaret eden olursa o kadar çok potansiyel müşteriniz var demektir.

Peki, Online Satış Yapmak İçin Sitenize Yada Blogunuza Nasıl Ziyaretçi Çekebilirsiniz? Cevabını Öğrenmek İçin Şimdi Tıklayın.>>>>

0 yorum:

Yorum Gönder