2 Mart 2014 Pazar

İnternetten Para Kazanma Siteleri

İnternetten Para Kazanma Siteleri Hangileri Öğrenmek İster Misiniz? İnternetten Para Kazanmak İle ilgili Onlarca İnternet Sitesi Ve Blog Var. Ancak Bunlar Genelde Ziyaretçilerine Ürün Satışı Yapan Site Ve Bloglar.

İnternette Size Ürün Satışı Yapmak Yerine Size Satacak Ürün Sunan Para Kazanma Siteleri de Var. Sizde Satışa Hazır Bu Ürünleri Satarak İnternetten Para Kazanmak İster Misiniz?


O Halde Bu Yazıdan Sonra İlk Deneyiminize Hazır Olun!

İnternetten para kazanmak istiyorsunuz ve araştırmalarınızın genelinde karşınıza internetten para kazanma siteleri yerine bu konuda ürünlerin satışını yapan internet siteleri size sadece ürünleri hakkında bilgi veriyorlar ama internette herkesin para kazanabileceği ve herkese açık ücretsiz olarak üyelik kabul eden platformlarda bulunuyor.

Bu platformlardan bir tanesi olan Clikmerkez ürün sahipleri ile internetten satış yapmak isteyen kişileri yani satış ortaklarını bir araya getiren içeriğinde birçok kategoriye ait satışa hazır ürünlerin bulunduğu ve ücretsiz olarak üyelik kabul eden bir para kazanma sitesidir.

Clikmerkez'deki ürünleri görebilmek ve satışını yapabilmek için öncelikle kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olmak için BURAYI tıklayınız. Clikmerkez' üye olduktan sonra sol tarafta bulunan kampanyalar bölümüne tıklıyoruz ve açılan menüden pazaryeri bölümünü tıkladığımızda karşımıza ürün kategorileri ve satışa hazır mevcut ürünler, ürünlerle ilgili bilgiler ve komisyon oranlarını görebilirsiniz.



Resmi Büyütmek İçin Tıklayınız.




Clickmerkez de dilediğiniz kadar ürünün satışını yapabilirsiniz isterseniz bir üründen isterseniz de birden fazla ürünün satışını yaparak daha fazla kazanmanız mümkün ve ürün satışlarında % 70' e varan komisyonlar bulunuyor. İnternetten para kazanma siteleri arasında satış ortakları tarafından en çok tercih edilen Clickmerkez'in pazaryeri bölümünün kullanımı hakkında bilgi veren videoyu izleyerek Clickmerkez hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.







ClickMerkez'deki Ürünlerin Tanıtım Ve Satışı İçin Neler Yapılabilir?


Clickmerkez' deki ürünlerin tanıtımları için satışını yapmak istediğiniz ürün  ya da ürünler için öncelikle anahtar kelimelerinizi belirleyin mesela zayıflama ile ilgili bir ürünün satışını yapmak istiyorsunuz insanların sizin sattığınız bu ürüne ulaşabilmesi için sizin bu ürün hakkında belirlediğiniz anahtar kelimeleriniz bu ürün doğrultusunda olmalı örnek verecek olursak zayıflama yolları, zayıflama yöntemleri gibi zaten Google'da arama bölümüne zayıflama yazıp bir boşluk bıraktığınızda altta birçok başlığın çıktığını göreceksiniz bu size anahtar kelime belirleme bakımından iyi bir fikir verecektir ya da Google kelime aracını kullanarak Google'da aranılan kelimelerin  aylık  arama sonuçlarına ulaşabilirsiniz.Anahtar kelimelerini belirledikten sonra bir  web sitesi açabilirsiniz bu size kalmış ya da internetin ücretsiz platformlarından faydalanabilirsiniz bu platformların başında Blogspot geliyor.Blog açabilmeniz için öncelikle bir Google hesabınızın olması gerekli yani bir g-mail adresiniz olmalı  Blogspot'tan ücretsiz olarak bir blog açmak için BURAYA tıklayınız. Blogunuzun ismi için satışını yapmak istediğiniz ürüne ait anahtar kelimelerini seçmelisiniz bu çok önemli çünkü insanlar Google'da arama yaparken sizin siteniz ya da blogunuzu bu anahtar kelimeler sayesinde bulurlar ve son olarak satışını yapmak istediğiniz ürün ile ilgili belirlediğiniz anahtar kelimelerinizle site ya da blogunuza sürekli yazılar yazmak ve ürüne ait satış ortaklığı linkinizi yazılarınıza koyarak internet sitesi ya da ücresiz blogunuzu ziyaret eden ürün odaklı insanları satmak istediğiniz ürünün resmi internet sitesine yönlendirmektir. Daha sonrasında ise yapılan satışlardan komisyon kazanarak internetten iyi bir gelir elde edebilirsiniz.Ödemelerinizi paypal  ve banka havalesi olarak alabiliyorsunuz.

Farkettiyseniz internetten satmak için bir ürünü internetten para kazanma sitesi olan Clickmerkeze üye olarak ücretsiz bulduk. Ürün ile ilgili anahtar kelimelerini Google kelime aracı ile ücretsiz bulduk bir internet sitesine para vermek istemeyenler için ücretsiz bir blog açarak ürün ile ilgili tanıtımımızı ücretsiz yaptık. İnternetten satış yapmak için her şey elinizin altında olduğunu unutmayın satış ortaklığı yapmak bu kadar basit yeter ki siz isteyin son olarak bu yazı size faydası oldu ise bu yazıya ait linki paylaşarak internetten satış yapmak isteyen diğer insanlara da siz yardımcı olabilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder