31 Mart 2014 Pazartesi

XTicaret - Para Kazanmanın Kolay Yolu


 Para Kazanmanın Kolay Yolunu Mu Arıyorsunuz? Satış Ortaklığı Yaparak Dünyada Milyonlarca Ve Ülkemizde De Binlerce İnsan Sadece Bu Yolla İnternetten Para Kazanıyor.

XTicaret Para kazanmanın Kolay Yolunu Herkese Açıyor. XTicarette Satışa Hazır Ürünlerin Satışını Yaparak Sizde İnternetten Para Pazanabilirsiniz.


İnternetten para kazanma sitelerinin en önde gelen sitelerinden bir tanesi olan XTicaret ilk Türkçe satış ortaklığı programıdır. İçeriğindeki satışa hazır ürünlerle satış ortaklığından para kazanmak isteyen, satış kapasitesi olan ürünlerle para kazanmanın kolay yolunu herkese açıyor.

XTicaret her geçen ürün içeriğine satış kapasitesi olan dijital ve fiziki birçok ürünü satış ortaklarına sunuyor ve şuan gelinen zamanda XTicaret ile çalışan 65 binin üzerinde satış ortağı bulunuyor ve bu sayı günden güne artarak devam ediyor.

Kazan ve kazandır mantığı ile çalışan XTicaret'te satış başı komisyonları %70'e varan ürünlerle satış ortaklarının daha fazla kazanmasının önünü açıyor. XTicaret'teki satış kapasitesi olan ürünlerin satışını yapabilmek için öncelikle bu siteye üye olmanız gerekiyor daha sonra size verilen satış ortaklığı linkini internette online platformlarda paylaşın yapılan tıklamalarda gerçekleşecek olan satışlardan komisyonlar kazanabilirsiniz.

XTicaret ödemeleri hesabınızda en az 50 TL birikince ya banka hesabınıza yada paypal hesabınıza yatırıyor. Ödemeler konusunda gerçekten güvenli bir satış ortaklığı platformudur. XTicaret satış kapasitesi olan ürünlerden para kazandırıyor ancak ürünlerin satış hakkını ücretsiz olarak vermiyor. Ürünlerin satış hakkını alabilmek için XTicaret'e 20 TL yatırmak gerekiyor.


<<< XTicaret Üyeliği İçin Şimdi Tıklayınız.>>>



Resmi Büyütmek İçin Tıklayınız.

Yukarıdaki resim XTicaret satış ortağı olunan ürünlerin satış raporunu veren bir tablodur. Bu tabloda öncelikle ürün isimleri ve satış ortaklığı linki daha sonrasında ürün fiyatı,satış ortaklığı linkinin tıklama sayısı, bekleyen sipariş, başarılı satışlar ve hit detayları yani satış ortaklığı linkinizdeki satışların hangi platformdan yapıldığını size gösterir. Bu tabloda dikkat edilmesi gereken ilk nokta ilk ürüne ait satış ortaklığı linkinin 163 tıklamada 2 başarılı satış gerçekleşmiş olmasıdır. Ortadaki 2 ürün ile insanlar ilgilenmişler fakat şuan satışı gerçekleşmemiş ve son üründe de 219 tıklamada 1 ürün satışı gerçekleşmiştir ve bu ürünlerin komisyon değerleri %70'tir yani fiyatlarının yarısından fazlası satış ortağına aittir. Bu ürün sahipleri gerçekleştirilen her satıştan %30 kazanırken satış ortakları %70 kazanıyor. XTicaret internetten e-ticaret yaparak para kazanmak isteyen herkese para kazanmanın kolay yolunu açıyor.


0 yorum:

Yorum Gönder