4 Mayıs 2014 Pazar

En Avantajlı Web Sitesi Nasıl Kurulur



İnternetten Satış Yapmak İçin En Avantajlı Bir "Web Site Nasıl Kurulur" Öğrenmek İster Misiniz?

İşinizi İnternete Taşımak Bir Alışveriş Sitesi Kurmak Ve İnternetten Satış Yapmak Artık Çok Kolay. Çünkü Sadece "Üç Adımda" Herkes En Avantajlı Bir Web Sitesine Sahip Olabilir.

İnternet ticaretin vazgeçilmez bir unsuru haline geldi. Çünkü her daim açık olan bir şubeniz ile zaman sınırlaması olmadan 7/24 internetten satış yapmak mümkün ve maliyeti ucuz olduğu için ticarette önemli bir yere sahiptir. İnternetten satış yaparak para kazanmak için bir web sitesine ihtiyaç vardır bir web sitesi nasıl kurulur bilmiyor iseniz. İhtiyacınıza göre aşağı yukarı ortalama olarak 500 £ gibi ücretler karşılığında bir web sitesi sahibi olabilirsiniz. Yalnız ödediğiniz bu ücretin karşılığını internetten kat kat kazanarak alabilirsiniz yada kazanamaya bilirsiniz. Size internet sitesini yapanlar bunun garantisini bilin ki vermezler.

Bu yüzden hangi konuda olursa olsun internetten satış yapmak için bir web sitesi sahibi olmanın en avantajlı yanı kendi sitenizi kendiniz yapmasıdır. Artık herkesin web sitesi kurmak için ne bu işin okulunu okumaya gerek var ne de kurslara gidip o kadar çok para vermeye gerek var. Hiç bir teknik bilgi ve deneyim gerektirmeden üç adımda bir web sitesinin nasıl kurulduğunu öğrenmek mümkün.



Web sitesi kurmanın ilk adımı sitenize ait bir alan adı seçimidir. Alan adı seçerken bazı önemli kriterlere göre seçmenin önemi büyüktür. Sitenizin ana anahtar kelimesi alan adınızdır ve siz ziyaretçilerinizin karşısına anahtar kelimeler aracılığı le çıkarsınız. İkinci adım ise wordpress tabanlı bir web sitesi olacağı için internet siteniz kullanıcı adı ve şifre belirledikten sonra web sitenizin görünümü için istediğiniz şablanu web sitenize yükleyebilirsiniz aynı Facebook'ta resim ve video yüklemek gibi aynı uygulama şekli ile web sitenizin güzel bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Ve son olarak Türkçe kullanıcı menüsü ile içeriklerinizi girerek sitenizden kazanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca bu yöntemle istediğiniz kadar internet sitesine sahip olabilirsiniz.

2 yorum:

Bu ürünü her tarafta görüyorum verilen bilgileri düşündüğümüzde güvenilir bir ürün mü?

Çünkü kendi kategorisindeki en iyi web site kurma seti olduğu için bu web site kurma rehberin, her yerde görmek mümkün. Güvenilirliğini kendi anahtar kelimelerinde Google da birinci sayfada olduğundan anlamak mümkün.

Yorum Gönder